Halkrém, fűszeresen, lassúfőzőben

                                                                                A képen a következők lehetnek: étel
Pallagi Attila

 receptért köszönet! Picit újragondoltam mint,, Jolika a szilvásgombócot,,.
3 derekas keszeget pucolva, irdalva, szeletekben be a lssúba.
Rá kb fél kg vöröshagyma karikázva, delikát, 1 répa, 10 szem boróka törve, 5 g fokhagyma, koriander törve, citromhéj (1 citrom héja), babérlevél 4 db. Összekevertem, öntöttem rá olajat, majdnem ellepte. 1,5 dl fehérborecet.
12 óra high, lassúban. Reggelre 3-4 szálka akadt,az ujjammal el lehetett porítani, kivettem a babérokat. Bele szép csokor apró kapor, 2 teáskanál kristálycukor. Többször botmixereztem.
Szálkamentes sima pép lett. Kenyérre kenve, érlelt sajt mellé egész jó.
Aki fél a szálkától de szereti a halat, gyerekeknek, időseknek jó megoldás! (Tudom, nem szép de finom és hal) Kisebb halak, 30-35 dkg is egyszerűen feldolgozhatók ezzel a módszerrel.
Ezt is újragondoltam
:https://www.facebook.com/groups/sannyikonyha/permalink/3448258298623983/ 

 https://www.sanyinyarikonyhaja.hu

Kevesebb jelenjen meg